VERZENDING

De geschatte levertijd en kosten hangen af van het land waar het product naar toe gestuurd wordt. Zodra jouw bestelling verstuurd is ontvang je een mail met de informatie over de verzending en een Track&Trace.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Let erop dat levertijden mogelijk langer zijn tijdens vakanties en aanbiedingen. We proberen alle bestellingen te verwerken binnen 1-3 werkdagen.
................................................................................................................................
Landen:
Nederland en België

Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Verzendkosten Nederland:
€5,50,- (Gratis boven €40,-)

Verzendkosten België:
€6,50,- (Gratis boven €40,-)
................................................................................................................................

Productweergaven
De afbeeldingen van onze producten op de (desktop of mobiele) website en/of app zijn alleen voor illustratieve impressies. Alhoewel we veel aandacht en energie steken in het aanzicht van de kleuren, kunnen we niet garanderen dat jouw beeldscherm de kleuren accuraat weergeeft. Om deze reden kunnen kleuren op producten wellicht iets anders overkomen dan op jouw scherm weergegeven.

 

Richtlijnen voor het bestellen
Alle producten op onze website zijn ondervonden aan beschikbaarheid in de voorraad. Bestellingen kunnen alleen verwerkt worden wanneer het volledige aankoopbedrag ontvangen is. We zullen met je contact opnemen indien de producten van jouw bestelling uit voorraad zijn geraakt, of wanneer er additionele informatie nodig is.
 

Schattingen voor levertijden
We proberen alle onze orders binnen vijf werkdagen te verwerken. Wanneer jouw bestelling is overgedragen aan onze verzendpartners ontvang je hierover een e-mail met het Track & Trace.
 

Voorwaarden voor internationale verzending
Wanneer je een product besteld op onze website en het verscheept naar landen buiten Europa kunnen er door het land van bestemming importheffingen en belastingen berekend worden. De verantwoordelijkheid van deze heffingen en belastingen liggen bij de klant. Excali-Lifestyle heeft geen controle en inzicht over deze kosten en kan niet inschatten hoe hoog deze zullen zijn. Internationale leveringen kunnen douane procedures ondergaan welke wellicht vertragingen geven aan onze levertijden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, ondervind je je aan “importer of record” en moet je aan al de wetten en regelgevingen in het land van bestemming voldoen. Excali-Lifestyle is niet verantwoordelijk als deze wetten en regelgevingen doorbroken worden.

 

Niet-geleverde en geweigerde verzendingen
Mocht een zending om welke reden dan ook geweigerd worden of niet leverbaar zijn, is Excali-Lifestyle daar niet verantwoordelijk voor. Tevens zijn wij ook niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte, gestolen of verkeerd geleverde pakketten.
 

Inspectie van producten
We verwachten dat de klant ten alle tijden de geleverde producten controleert en inspecteert wanneer deze ontvangen zijn, om ervoor te zorgen dat de producten geleverd worden als door de klant verwacht. Mocht er niet aan deze verwachting voldaan worden vragen wij de klant direct een e-mail te sturen naar onze klantenservice (info@excali-lifestyle.nl), met alle benodigde informatie (order, contact details en probleem beschrijving) en daarbij behorende fotografische bewijzen.

 

Verschepingsfouten of beschadigde producten
Wij zijn toegewijd op het verkopen van hoogwaardige kwaliteit producten. Om deze redenen voeren wij meerdere kwaliteit checks uit voor een product verzonden wordt. Mocht je desondanks een verkeerd of beschadigd product ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen kijken om het probleem zo snel mogelijk en kosteloos op te lossen.
 

Gebeurtenissen buiten onze macht om
Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het niet of te laat nakomen van onze verplichtingen indien veroorzaakt door gebeurtenissen buiten onze redelijke controle, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) brand, overstroming, zwaar weer, ontploffing, oorlog, terrorisme, arbeidsconflicten of handelingen van lokale of centrale overheid of andere bevoegde autoriteiten.