RETOUREN

Bij Excali-Lifestyle heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Let op: Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen, na ontvangst van de retour, kan duren voor het verschuldigde bedrag naar jou is terug gestort.

 

STAP 1: Download het retourformulier via de onderstaande link en vul het volledig in.

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN


STAP 2: Verpak uw producten inclusief het retourformulier in de origineel geleverde verpakking

 

STAP 3: Retourneer via één van de onderstaande methodes:

 

RETOURNEER MET DHL:

Voer je bestelnummer als volgt in: #EX <bestelnummer>

Let op spaties en hoofdletters

OF

RETOURNEER MET POSTNL:

Adres Excali-Lifestyle: 's-Heerenwei 6, 4761 VC, Zevenbergen

 

Retourbeleid
We hebben een verschillend retourbeleid gebaseerd op verschillende producten uit onze collecties.


Retour voorwaarden
Wij nemen retouren aan voor producten wanneer deze binnen 14 dagen na besteldatum naar ons geretourneerd zijn en aan de volgende voorwaarden voldaan wordt:
• Alle producten moeten binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden.
• Alle producten zijn ongedragen en ongewassen.
• De originele Excali-Lifestyle tags zijn nog aan het product aanwezig.
• We kunnen geen retouren aannemen voor onderbroeken, zwembroeken en doorboorde sieraden wegens hygiënische redenen, tenzij het product foutief is.
• De kosten voor het retourneren van producten naar ons kantoor zijn voor de klant.
• Alle producten moeten geretourneerd worden in de originele verpakking.

 


Uitwisselen en terugbetaling
Wij bieden graag een omruiling of terugbetaling aan wanneer het product defect is, wij bieden een omruiling aan voor ongedragen artikelen die in hun originele staat en verpakking worden geretourneerd, waarbij het retour formulier volledig wordt ingevuld. Houd er rekening mee dat alle verantwoordelijke retour kosten van toepassing zijn op de klant. Restituties en omruilingen worden alleen gegeven op artikelen die binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Artikelen die als defect worden geretourneerd en die tekenen van schade vertonen die niet het gevolg zijn van een productiefout, worden niet geaccepteerd. Dit geldt ook voor toevallige, kwaadwillige of dragers gebonden schade. Bovendien kunnen onderbroeken, body's, zwemkleding en doorboorde juwelen niet worden geretourneerd of geruild. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, zal het ongeveer 5 werkdagen duren om uw terugbetaling te verwerken, afhankelijk van de verwerkingstijden van de geldende financiële instellingen.

 

Te late of ontbrekende terugbetalingen
In het geval dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je rekeningsaldo met de gebruikte betaalmethode. Houd er rekening mee dat het altijd enige verwerkingstijd vergt voordat een terugbetaling wordt gedaan. In het geval dat u al contact heeft opgenomen met uw betalingsdragers en banken en ongeacht of u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Neem contact met ons op via onze e-mail info@excali-lifestyle.nl

 

Standaardterugbetalingsmethode
Restituties zullen dezelfde betaalmethode en dezelfde krediet- of debet kaart krijgen als de oorspronkelijke aankoop (met uitzondering van cadeaubonnen en e-cadeaubonnen, in welk geval u een krediet op een nieuwe cadeaubon zal worden terugbetaald).

 

Defecte artikelen
Wij zullen een product voor defecte producten terugsturen als het niet aan zijn levensverwachting voldoet en onder ons garantiebeleid valt. Het garantiebeleid is afhankelijk van de productcategorie en de reden van het falen. We zullen een product niet terugsturen voor defecten als het niet onder onze garantievoorwaarden valt of als het product beschadigd is tijdens het gebruik op een manier die niet de bedoeling was. De intentie van het gebruik is ter beoordeling van Excali-Lifestyle en zal op een redelijke manier worden beoordeeld. Als je een artikel hebt ontvangen dat defect is, of het verkeerde artikel in je levering hebt ontvangen. Wij zullen u helpen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Stuur een e-mail naar info@excali-lifestyle.nl met de afbeelding van het artikel met de fout, een beschrijving van het artikel en uw bestelgegevens.

 

Beschadigde goederen tijdens verzending
Zorg ervoor dat u uw artikel(en) controleert (controleren) zodra u uw pakket ontvangt. Verzending vindt direct plaats als je een artikel bij Excali-Lifestyle bestelt. Eventuele schade als gevolg van de levering moet binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) artikel(en) aan ons worden verantwoord. In het geval dat u uw artikel(en) ontvangt en het is beschadigd tijdens de verzending, stuur dan onmiddellijk een e-mail naar info@excali-lifestyle. Voeg een afbeelding en beschrijving van de beschadigde goederen toe. Deze informatie is zeer nuttig voor ons om ervoor te zorgen dat onze artikelen op de juiste wijze worden gebundeld en verzonden. Wij zullen de beschadigde goederen terugbetalen en u kunt de bestelling opnieuw uitvoeren.

 

De geschatte levertijd en kosten hangen af van het land waar het product naar toe gestuurd wordt. Zodra jouw bestelling verstuurd is ontvang je een mail met de informatie over de verzending en een Track&Trace. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Let erop dat levertijden mogelijk langer zijn tijdens vakanties en aanbiedingen. We proberen alle bestellingen te verwerken binnen 1-2 werkdagen.